AKTUELNO

Glavni akter priče ostavio je Kiju da sama razrešava situaciju, a i dalje joj ne polazi za rukom da opravda svoje postupke.

Ovaj četvrti video - klip izazvao je još burnije reakcije svih takmičara, a Kristina Kockar je ipak ostala pri tome da se ništa nije dogodilo i da nije očekivala da će se sve baš ovako odigrati.

Drago mi je što je pušten zvuk, ovo je kao isterivanje đavola. Na kraju mi je najsmešnije što je odjednom prekinuto i on izlazi. Meni je to toalno smešno i drago mi je što smo razjasnili. Da me štite ne bi ovo pustili sigurno i ne bi me kaznili - rekla je Kija.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja Filipa najbolje poznajem i mislim da nije bilo se*sa, iskreno - rekla je Marija Ana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Na celokupnu situaciju, voditeljka Dušica Jakovljević imala je izuzetno dobrno zapažanje, pa je upitala zbog čega su njih dvoje ćutali ako su samo prali veš i zbog čega nisu razgovarali u tom trenutku.

Ja sam se stvarno iznenadila, ali evo, i ona je priznala da se ništa nije desilo. Ako ona kaže da to nije tako, onda eto. Jako mi je drago što smo ovo razrešili. Pričali smo, ja sam se čak i smejala, ne znam šta sam rekla bilo je prigušeno. Veš više neću prati, vodim se onim kakva sam bila u braku.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Filip je ponovo ostavio Kiju da sama razrešava ovu situaciju, a pitanje je zbog čega uporno izbegava da priča na ovu temu. Napolju mu se pridružio i Miki Đuričić, koji mu je rekao da je zaista smešno da ih ubeđuje u nešto što su svi već videli.

Vas dvoje ste bili zbunjeni, takve vas nikad nisam video. Ja nisam glup, ali vi ste se ljubili i zaljubili se. Ja tebi ne zameram, ti nikada nisi pričao da si moralan - rekao je Miki.

Foto: Zadruga - RTV Pink

U nastavku, dok se Kristina borila da odbrani svoje dostojanstvo i pored svega što su ukućani imali priliku da vide, oglasila se i Teodora Džehverović koja je želela da prokomentariše samo jednu činjenicu koja je Kijin moral opet dovela u pitanje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mislim da je ovo nemoralno, a sve i da ništa niste imali, alo, ti si se tuširala gola! - rekla je Teodora.

K.Ristić

#Filip Đukić

#Kristina Kockar

#Marija Ana Smiljanić

#Miroslav Miki Đuričić

'